Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Çetin, Çukurova’da hayata geçirilen projeleri Kılıçdaroğlu'na anlattı

Çetin, Çukurova’da hayata geçirilen projeleri Kılıçdaroğlu

Çetin, Çukurova’da hayata geçirilen projeleri Kılıçdaroğlu'na anlattı

 

Kiliçdaroglu belediye baskanlarini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Akdeniz ve Dogu Anadolu Bölgesi belediye baskanlari ile video konferans yöntemiyle toplanti yapti. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Seyit Torun’un da katildigi toplantida belediye baskanlari yaptiklari hizmetleri anlatti, sorunlarini dile getirdi. Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin toplantida ilçede yapilan hizmetleri anlatti, kardes belediye yerine birlik kardesligi önerisinde bulundu.

 

Toplanti Seyit Torun’un açilis konusmasi ile basladi. Seyit Torun, belediye baskanlarina özellikle AB hibelerinden nasil yararlanacaklari konusunda bilgiler aktardi. Seyit Torun’un konusmasinin ardindan tüm belediye baskanlarina söz verildi. Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, konusmasina Genel Baskan Kemal Kiliçdaroglu’na tesekkür ederek basladi. Baskan Soner Çetin, “Sayin Genel Baskanimiz Adana’ya gelerek bizleri onurlandirdi. Toplu açilis ve temel atma törenine katilmasi bizi çok mutlu etti. Temelini attigimiz projelerin yapimi hizla devam ediyor” dedi.

Pandemi ve ekonomik sorunlar gibi nedenleri bahane etmediklerini ve islerini en iyi sekilde yapmaya çalistiklarini belirten Baskan Soner Çetin, “Biz hizmet etmeye ve partimizin bayragini en yüksege çikarmaya çalisiyoruz” ifadesini kullandi. Baskan Soner Çetin, kardes belediye uygulamasinin çok amacina ulasmadigini belirterek, bunun yerine birlik kardesligi önerisinde bulundu. Dogu Akdeniz Belediyeler Birligi’nin önemli çalismalar yaptigini ve belediyeler arasindaki dayanismayi gerçeklestirdigini anlatan Baskan Soner Çetin, Adana, Mersin ve Hatay Büyüksehir Belediyelerinin katilimi ile küçük belediyelerin sorunlarinin daha rahat çözülebilecegini söyledi. CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Baskan Soner Çetin’in önerisinin degerlendirilecegini ifade etti. Toplanti Kemal Kiliçdaroglu’nun belediye baskanlarina hizmetlerinden dolayi tesekkürü ve önerileri ile tamamlandi.

 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli